Nyhedsbrev

Nyhedsbrev, 20. april 2023
Fortsat positiv udvikling i antallet af nye serviceaftaler

Det gik rigtig godt i Fjernvarmens Serviceordning i 2022, og status for første kvartal i 2023 viser, at den samme gode udvikling fortsætter.
 
Det betyder kort fortalt, at der i første kvartal af 2023 er gennemført 46% flere hovedeftersyn, når vi sammenligner med 2022, som også var et godt år. Ser vi på antallet af Vedligeholdelsestjek, er der også her en fortsat stigning i antallet af indberetninger, som ligger på 16% i forhold til samme periode i 2022.
 
Samlet set giver det en øget aktivitet på lidt over 25% sammenlignet med samme periode i 2022.
 
Vi håber, at tendensen kan fortsætte, og I benytter alle muligheder for at forklare jeres kunder vigtigheden i at få regelmæssig service på deres fjernvarmeinstallationer. Specielt nu hvor der også er kommet ekstra fokus på Fjernvarmens Serviceordning fra Energistyrelsen (se artikel nedenfor).

Deltag i recertificeringskurset inden certifikaterne udløber

Husk at tilmelde dig recertificeringskursuset i god tid inden dit certifikat udløber.

Der bliver for tiden udbudt få kursusterminer. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig en plads, så du ikke kommer i en situation, hvor dit certifikat er udløbet og derfor ikke kan udføre og indberette serviceeftersyn.

De kommende recertificeringskurser afholdes: 

  • Den 17.- 25. april 2023 i Næstved
  • Den 3. – 12. maj 2023 i Aalborg
  • Den 8. – 16. maj 2023 i Næstved


Tilmeld dig et recertificeringskursus her 

Har du eller en kollega brug for at få hele certifikatkurset så kan det ske her

Energistyrelsen anbefaler firmaer fra Fjernvarmens Serviceordning

Energistyrelsen anbefaler, at boligejere, der gerne vil skifte til fjernvarme, får anlægget installeret og indreguleret af et servicefirma, der er medlem af Fjernvarmens Serviceordning. Det anbefaler de på deres hjemmeside i forbindelse med opfordringen om at skifte til fjernvarme for en driftssikker, klimavenlig og billig kilde til opvarmning.

Det kan I som medlemmer være stolte af, da Energistyrelsen dermed anbefaler jeres firma over andre. Som servicefirma i ordningen kan I med stor fordel gøre jeres kunder opmærksomme på, at I er medlem af Fjernvarmens Serviceordning. Der er stor markedsføringsværdi i, at Energistyrelsen anbefaler firmaer som jeres, fordi I har stor faglighed og står for kvalitetssikret fjernvarme.

Energistyrelsen gør også opmærksom på, at det ikke er alle fjernvarmeselskaber, der bruger servicefirmaer fra ordningen. Derfor er det vigtigt, at fjernvarmeselskaber i ordningen henviser til, at I anbefaler at benytte servicefirmaer, som er medlem af Fjernvarmens Serviceordning. På den måde skiller I jer ud som fjernvarmeselskab, samtidig med at der skabes opmærksomhed omkring servicefirmaerne i ordningen.