Bliv medlem af Fjernvarmens Serviceordning

Alle servicefirmaer og fjernvarmeselskaber kan blive registreret under ordningen. Kravet er blot, at de overholder bestemmelserne i ordningens vedtægter.

Læs om fordelene ved at være medlem i Fjernvarmens Serviceordning i denne brochure.


Hvad koster det for et servicefirma at være medlem?

Ved tilmelding modtager servicefirmaet en faktura med et tilmeldingsgebyr på kr. 2.850,- + moms (2024), som dækker de omkostninger, der er forbundet med registreringen.

Herudover betales et årligt gebyr på kr. 2.850,- + moms, som dækker udgifterne til ordningens aktiviteter, administration og kvalitetssikring, som også dels dækkes via sekretariatets salg af materialer.


Hvad koster det for et fjernvarmeselskab at være medlem?

Ved tilmelding modtager fjernvarmeselskabet en faktura med et tilmeldingsgebyr på kr. 5.000,- + moms, som dækker de omkostninger, der er forbundet med registreringen. Ligeledes inkluderes et opstartsmøde, hvor blandt andet en introduktion til indberetnings- og administrationssystem samt aktivering af lokale servicefirmaer gennemgås.

Herudover betales et årligt gebyr på kr. 2.850,- + moms (2024), som dækker udgifterne til ordningens aktiviteter, administration og kvalitetssikring, som også dels dækkes via sekretariatets salg af materialer.


Spørgsmål?
Ring til sekretariatet på 72 20 25 50 fra 09:00-12:00 eller send en mail.

Ja tak, jeg vil gerne være del af Fjernvarmens Serviceordning

Jeg er ansat i et firma, der allerede er medlem af Fjernvarmens Serviceordning

Ja tak, mit firma vil gerne være medlem.

Jeg repræsenterer et firma, der ønsker at blive medlem af Fjernvarmens Serviceordning.

Bliv medlem som ansat i medlemsfirma

Ja tak, jeg vil gerne være del af Fjervarmens Serviceordning. Jeg er ansat i et firma, der allerede er medlem i Fjernvarmens Serviceordning.

Firma-oplysninger

Montør-oplysninger

* Skal udfyldes

Bliv medlem som firma

Ja tak, mit firma vil gerne være medlem. Jeg repræsenterer et firma, der ønsker at blive medlem af Fjernvarmens Serviceordning. Vi har mindst en montør med gyldigt montørbevis til Fjernvarmens Serviceordning ansat i virksomheden.

Firma-oplysninger

Kontaktperson-oplysninger

* Skal udfyldes

Vi har modtaget din tilmelding, du hører nærmere. Du vil modtage din velkomstpakke, når vi har registreret din betaling.